Стефан Данаилов е променил за пореден път завещанието си, научи HotArena

...
Стефан Данаилов е променил за пореден път завещанието си, научи HotArena
Коментари Харесай

Вижте завещанието на Стефан Данаилов

Стефан Данаилов е трансформирал за следващ път наследството си , научи  HotArena от близки до 75-годишния артист, който напълно неотдавна погреба сестра си Росица.

За четири години Ламбо на няколко пъти променял волята си. За пръв път той оформил наследството си малко след гибелта на брачната половинка си Мария през 2014-та, настояват осведомени с делата на кино звездата. 

Първоначално в наследството на Стефан Данаилов не бил включен родният му наследник Владимир – плод на късата забежка на секссимвола на соца с актрисата Ирен Кривошиева. Ламбо беше доста сърдит на момчето, което взе участие във „ ВИП Брадър ” и наговори куп небивалици за татко си. Затова и отряза Влади от парцелите и парите си. След това обаче синът изиска амнистия от баща си и двамата се сдобриха, като това предизвика артиста да промени волята си и да включи младежа, който живее в Съединени американски щати, в наследството си.

Според новото предпочитание на Стефан Данаилов спестяванията му, които съгласно осведомени били към милион лв., ще отидат у сина му Владимир . 31-годишният мъж обаче нямало да може да разполага с всички пари едновременно, защото можел да ги профука неразумно, а посредством юрист, акредитиран от Ламбо щял да получава парите на порции. Волята на звездата от „ На всеки километър ” била обаче с част от дългогодишните му спестявания да бъдат обезпечени и възможните му внуци, които Данаилов се надява да има от Влади. 

Кръвният наследник на артиста се ожени в Съединени американски щати предходната година на 9 декември – точно на 75-ия празник на татко си. Съпругата на младежа е американка и двамата това лято гостуваха в България на майката на Данаилов-младши – Ирен и на татко му Стефан.

Иначе бат Серго е помислил и за доведените си внуци, които са деца на доведения му наследник Росен Цанков – наследник на брачната половинка му Мария от брака й с режисьора Вили Цанков. Росен и децата му Виктор и Александра бяха компактно до Ламбо на поклонението на сестра му Росица преди дни. Тъй като към този момент Влади Данаилов не е изявил никакво предпочитание да се върне да живее в България, а има намерение да работи като доктор в Америка, когато се дипломира след няколко години, баща му оставя обширния си апартамент в „ Лозенец ”, както и двете си коли – едната от които е, сребрист мерцедес, на доведения си наследник Росен и на племенницата си Росица Обрешкова, както и на техните деца. По волята на Ламбо къщата му в полупланинското пловдивско село Марково ще бъде употребено поравно от всички негови родственици. Кино легендата им е оставил малка врата – в случай че всички се спогодят, че не я желаят – дано я продадат и да разделят парите. Логично наследствените земи на Мария Данаилова в Елена и великотърновското село Миндя, остават за сина й Росен.

Богатият снимков и документален списък, който държи у дома, артистът завещава на племенницата си Росица , която е режисьор и учител в НАТФИЗ. Стефан Данаилов счита, че точно тя най-добре ще запази фамилната история и ще се грижи скъпи фотоси и документи да бъдат непокътнати, а след години предадени в музеите на Народния спектакъл и НАТФИЗ, предават от Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР